Hănescu: "Este o decizie bună mutarea turneului Open România în luna aprilie"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Tenismanul Victor Hănescu a declarat că mutarea turneului BCR Open România în luna aprilie este o decizie bună pe care au luat-o oficialii ATP.

"Este o decizie bună a ATP-ului pentru turneul de la Bucureşti. Aprilie e o perioadă mai bună pentru toată lumea, deoarece disputarea turneului în septembrie mai mult încurca jucătorii români, care veneau să joace pe zgură în plin sezon de hard. E clar mult mai bine pentru noi", a spus Hănescu.

De asemenea, jucătorul de dublu, Horia Tecău, a afirmat că este mulţumit de mutarea turneului de la Bucureşti. "E o veste bună pe care o anticipam, mai ales că e în plin sezon de zgură. Ne dezavantaja faptul că jucam o saptămână pe zgură, când toată lumea era doar pe hard. Acum, turneul a intrat într-adevăr în circuitul turneelor de zgură şi ne ajută mult pe noi, românii", a precizat Tecău

Preşedintele Comitetului de Organizare al Open România, Bogdan Enoiu, a declarat că se discută cu ATP mutarea turneului bucureştean de tenis din luna septembrie în aprilie, începând de la ediţia din 2012.

Începând de la prima ediţie, care a avut loc în 1993, turneul bucureştean s-a desfăşurat după US Open, la finalul sezonului pe zgură. În cazul în care va fi în aprilie, competiţia va intra în perioada turneelor ce preced Roland Garros, al doilea Grand Slam al anului.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite