Victor Hănescu îşi poate depăşi performanţa de acum şapte ani

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Favoritul numărul 31 al competiţiei, Victor Hănescu, s-a calificat, ieri, în runda a treia a turneului de Mare Şlem de la Wimbledon după ce l-a învins pe francezul Nicolas Devilder, numărul 96 ATP, cu scorul de 6-2, 6-3, 6-1.

TENIS: Hănescu şi Tecău, victorie de 3.440 de euro la Stuttgart
TENIS: Hănescu se află pe locul 26 ATP
Victor Hănescu îşi poate depăşi performanţa de acum şapte ani

În urma acestui rezultat, românul şi-a egalat cea mai bună performanţă la competiţia londoneză reuşită în 2003. 

În faza următoare, Hăne va întâlni un alt francez, cap de serie numărul 8 şi numărul 7 ATP, pe Gilles Simon. Cei doi vor reedita partida din aceeaşi fază a turneului de la Roland Garros de anul acesta, din care jucătorul român a ieşit învingător. Dacă Hănescu a câştigat, un alt român, Victor Crivoi n-a fost la fel de norocos. El a cedat, 4-6, 4-6, 2-6, în faţa rusului Nikolai Davidenko.

Victorii la dublu

Perechea sută la sută românească Andrei Pavel şi Monica Niculescu a trecut cu bine de primul tur al probei de dublu. Andrei Pavel şi Horia Tecău au câştigat partida disputată cu Karol Beck (Slovacia) şi Jaroslav Levinsky (Cehia), cu scorul de 7-6 (1), 6-4, 6-4, în timp ce Monica şi partenera sa, rusoaica Alla Kudriavţeva, s-au calificat în turul doi, învingând cuplul spaniol Lourdes Dominguez Lino/Arantxa Parra Santonja cu scorul de 7-5, 4-6, 6-1.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite