TENIS: Victor Hănescu ţinteşte Top 20 pentru sezonul viitor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Victor Hănescu şi-a propus ca în anul 2010 să intre între primii 20 de jucători de tenis din lume, Pentru asta, se va pregăti în următoarea perioadă la Iaşi şi în Cipru, astfel încât începutul viitoruui sezon să îl prindă perfect refăcut din punct de vedere fizic.

''A fost un an bun pentru mine. A fost unul dintre cei mai buni ani pentru mine în circuitul ATP. Am ajuns pe locul 26 în lume, o poziţie foarte bună, chiar dacă scopul meu era să ajung în primii 20. Este o ţintă pentru 2010. Nu mai sunt foarte mulţi ani pe care îi voi petrece în circuit'', a declarat Hănescu.

În continuare, el a precizat: ''Mă bucur că sunt sănătos, joc bine, chiar dacă în ultima vreme am avut câteva meciuri pe muche de cuţit pe care le-am pierdut. Sunt mulţumit de cum am evoluat şi am încredere că 2010 o să fie un an foarte bun''.

''În tenis, ca şi în viaţă, uneori îţi merge mai bine, alte ori mai rău. Am trecut prin tot felul de momente în cariera mea, dar cred că am ajuns la o maturitate când ştiu ce am de făcut'', a mai spus Victor Hănescu.

La finalul declaraţiei, Victor Hănescu a mai menţionat:''în perioada următoare mă voi pregăti, din punct de vedere fizic, două săptămâni la Iaşi şi apoi alte două săptămâni în Cipru. De Crăciun o să stau acasă, iar de Revelion o să fiu deja în Australia''.

Victor Hănescu a participat sâmbătă la lansarea oficială a gamei de produse Plafar Sport, ce cuprinde suplimente nutritive, produse pentru dieta sportivă şi pentru menţinerea siluetei.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite