Toţi ochii pe Hănescu

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Toţi ochii  pe Hănescu
Toţi ochii pe Hănescu

România susţine azi, în Suedia, primele două meciuri din barajul de menţinere în Grupa Mondială. Pentru România, meciul din Suedia a început cu o lovitură de teatru: Andrei Pavel s-a înlocuit din perechea de dublu cu Marius Copil!

Meciul cu Suedia a început cu dreptul pentru România: sorţii au decis ca drumul echipei noastre spre a opta prezenţă consecutivă în Grupa Mondială a Cupei Davis să fie deschis de liderul formaţiei, Victor Hănescu.

„Sunt convins că voi câştiga şi, astfel, voi reuşi să-i dau un plus de încredere şi lui Victor, în meciul cu Soderling“, ne-a spus Hănescu. Uriaşul nostru nu ar trebui să aibă niciun fel de problemă în faţa lui Andreas Vinciguerra, al
272-lea jucător al lumii.

Al doilea meci al zilei de azi îi va aşeza faţă în faţă pe Victor Crivoi (nr. 95 ATP) şi pe finalistul de la Roland Garros, Robin Soderling, ocupantul locului 11 în ierarhia mondială. Marele şoc al tragerii la sorţi a venit însă după nominalizarea echipei de dublu, acolo unde Andrei Pavel s-a înlocuit cu Marius Copil! „Nu pot face două lucruri la fel de bine în acelaşi timp. Aşa că am decis să ocup doar funcţia de căpitan nejucător“, a explicat Andrei.

Decizia lui Pavel a luat-o prin surprindere şi pe Ruxandra Dragomir, preşedintele Federaţiei Române de Tenis: „Sunt surprinsă de decizia lui Andrei, dar ştie el mai bine de ce a decis asta“.

Cupa Davis

Semifinale

Croaţia – Cehia
Spania – Israel

Meciuri de baraj

Chile – Austria
Belgia – Ucraina
Brazilia – Ecuador
Olanda – Franţa
Africa de Sud – India
Serbia – Uzbekistan
Suedia – ROMÂNIA
Italia – Elveţia

Programul meciurilor

Astăzi, ora 16.00

Andreas Vinciguerra - Victor Hănescu
Robin Soderling - Victor Crivoi

Mâine, ora 15.00

Robert Lindstedt / Simon Aspelin - Horia Tecău / Marius Copil

Duminică, ora 14.00

Robin Soderling - Victor Hănescu
Andreas Vinciguerra - Victor Crivoi

Toate partidele vor fi transmise în direct de TVR 1

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite