TENIS: Hănescu, învins de argentinianul Juan Martin del Potro

0
Publicat:
Ultima actualizare:
TENIS: Hănescu, învins de argentinianul Juan Martin del Potro
TENIS: Hănescu, învins de argentinianul Juan Martin del Potro

Victor Hănescu a început cum nu se poate mai bine meciul cu argentinianul Martin Del Potro, din optimile de finală ale turneului de la Montreal, dotat cu premii în valoare totală de trei milioane de dolari. Românul a câştigat primul set, scor 6-3,  şi toată lumea se pregătea de o supriză.Dar, sud-americanul, care ocupă locul 6 în clasamentul mondial, a egalat situaţia la seturi după ce a reuşit un break la scorul d

 În turul secund, Victor l-a învins în trei seturi, cu 6-3, 4-6, 7-5, pe germanul Philipp Kohlschreiber. În urma acestui succes, Hănescu şi-a asigurat un cec în valoare de 31.000 dolari, precum şi 90 de puncte ATP.

Argenitnianul Juan Martin Del Potro, cap de serie nr.6, a dispus în turul 2, cu 6-2, 7-5, de cehul Jan Hernych.

Sud-americanul, care a câştigat singura confruntare directă cu Hănescu, învingându-l anul trecut, cu 6-3, 7-6 pe zgura de la Kitzbuehel (Austria), este cel mai în formă jucător din circuitul ATP. Campion săptămâna trecută la Washington, după ce l-a învins în finală pe favoritul local Andy Roddick, argentinianul este neînvins de nouă meciuri şi se anunţă unul dintre marii favoriţi ai actualei ediţii a US Open.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite