Victor Hănescu a fost eliminat de francezul Gilles Simon

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Victor Hănescu a fost învins sâmbătă-seară de francezul Gilles Simon, cu scorul de 2-6, 5-7, 2-6, după un meci care a durat aproximativ 90 de minute. Jucătorul din Hexagon s-a răzbunat după înfrângerea de la Roland Garros, atunci când românul l-a bătut în 16-imi de finală, la capătul unui meci incredibil, cu 6-4, 6-4, 6-2.

Între cei doi, la capitolul întâlniri directe, scorul este de 1-1. Simon l-a învins pe Hănescu în finala de la BRC Open România, în anul 2007, cu 4-6, 6-3, 6-2.

În primul set Hănescu a ratat cinci şanse de break şi nu a putut să câştige decât două game-uri. Francezul Gilles Simon a avut 29 de puncte câştigătoare, faţă de 19 ale lui Victor, şi şi-a adjudecat două şanse din trei pe serviciul adversarului. Primul serviciu a intrat perfect pentru jucătorul din Hexagon.

După ce a avut şansa să-şi adjudece setul al doilea, când a condus cu 5-4 şi a fost la un pas de a câştiga un punct important pe serviciul adversarului, Victor Hănescu a pierdut, pe final, şi setul al doilea cu scorul de 7-5. Gilles Simon a punctat printr-un break exact atunci când a avut nevoie şi şi-a adjudecat apoi propriul serviciu având un avantaj de două seturi pe tabelă.

Ultimul set a fost identic cu primul. Românul nu s-a regăsit pe teren, şi-a pierdut serviciul foarte uşor, dând posibilitatea adversarului său să se distanţeze decisiv, la 5-1. După aceea, totul a fost o formalitate pentru jucătorul din Hexagon, care s-a impus fără probleme.

" + __flash__argumentsToXML(arguments,0) + "")); }">



Centre Court
Venus Williams - Carla Suarez Navarro
Jurgen Melzer - Andy Roddick
Andy Murray - Viktor Troicki

Court 1
Nicolay Davydenko - Tomas Berdych
Tommy Haas - Marin Cilic*
Sabine Lisicki - Svetlana Kusnetsova
Fernando Gonzales - Juan Carlos Ferrero

Court 2
Samantha Stosur - Ana Ivanovic
Igor Andreev - Andreas Seppi*
Lleyton Newitt - Philipp Petzchner
Dinara Safina - Kirsten Flipkens

Court 3
Melanie Oudin - Jelena Jankovic
Amelie Mauresmo - Flavia Pennetta
Victor Hanescu - Gilles Simon

Court 4
Caroline Wozniacki - Anabel Medina Garriques
Stanislas Wawrinka - Jesse Levine

* Partidele Tommy Haas - Marin Cilic (7-5, 7-5, 1-6, 6-7, 6-6) şi Igorn Andreev - Andreas Seppi (6-1, 7-6, 4-6, 5-5) se vor relua astăzi

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite