Hănescu: "BCR Open România, un turneu special pentru mine: prima mea finală, primul român într-o finală"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Victor Hănescu, al patrulea favorit la BCR Open Romania, vine cu drag la turneul cel mai mare din ţara sa, acesta stârnindu-i amintiri placute. "Îmi era dor de Openul de la Bucureşti, pentru că aici am jucat tenis de calitate, am jucat prima mea finală, am fost şi primul român în finala de aici. Este un turneu special pentru mine. Eu zic că pot să repet această performanţă", a spus cel mai bun tenismen român al moemntului.

Obosit după atâtea turnee la care a participat, plus partidele de Cupa Davis cu Ecduadorul, "Hane" spune că pentru el e important să treacă de primul tur.

"Nu m-am gândit cât de departe aş putea ajunge la Open România. Este foarte important primul meci, pentru că voi evolua pe o suprafaţă puţin diferită de cea de la Cupa Davis. Nu este uşor, dar important va fi să trec de primul meci. Apoi, cred că lucrurile vor merge spre bine, dacă voi trece de acest meci", a spus Hănescu.

Românul va întâlni în primul tur pe spaniolul Marcel Granollers. Meciul dintre Hănescu şi Granollers va avea loc, mâine, după ora 16.00.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite