Halep dă piept cu Jankovici în primul tur la US Open! Vezi adversarii românilor!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Aflată la prima ei prezenţă pe un tablou principal al unui turneu de Mare Şlem, Simona Halep (nr 95 WTA) o va întâlni în runda inaugurală pe fosta lideră mondială Jelena Jankovici, cap de serie nr. 4 la această ediţie. Cele două jucătoare nu s-au mai duelat în circuit. Jankovici a fost finalistă la US Open 2007.

Alexandra Dulgheru (cap de serie nr.25) va avea o sarcină mai uşoară în faţa franţuzoaicei Julie Coin (nr. 112 WTA). Bucureşteanca a câştigat singura lor concruntare de până acum, pe iarba de la s'Hertogenbosch in acest an, scor 4-6, 7-6, 7-6.

Sorana Cîrstea (nr. 81 WTA) va juca împotriva suedezei Sofia Arvidsson (nr 63 WTA), o jucătoare de 26 de ani. Cele nu s-au întâlnit în circuitul WTA, dar nordica a bătut-o pe româncă în Fed Cup în 2009.

Raluca Olaru, Monica Niculescu şi Liana Ungur mai joacă încă în calificări.

Edina Gallovits (nr 101 WTA) se va duela cu franţuzoaica Marion Bartoli (nr. 15 WTA). Cele două se află la prima întâlnire directă.

În concursul masculin, Victor Hănescu (nr 54 ATP) va juca în runda inaugurală cu argentinianul Carlos Berlocq (nr 96 ATP). Sudamericanul s-a impus în faţa românului în singura lor confruntare directă: 6-7, 6-4, 6-2 pe zgura de la Umag (Croaţia) în 2007.

Adrian Ungur se află momentan angrenat în calificări.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite