TENIS: Adrian Ungur şi Gabriel Moraru nu au rezistat decât un tur

0
Publicat:
Ultima actualizare:
TENIS: Adrian Ungur şi Gabriel Moraru nu au rezistat decât un tur
TENIS: Adrian Ungur şi Gabriel Moraru nu au rezistat decât un tur

Marţea a venit cu toate cele trei ceasuri rele pentru jucătorii români de tenis Adrian Ungur şi Gabriel Moraru. Amândoi au fost învinşi în primul tur al challenger-urilor la care erau înscrişi în această săptămână.

În Italia, pe zgura de la Cordenons, Ungur nu a rezistat decât două seturi în faţa belgianului Christophe Rochus, un obişnuit, pe vremuri, al zonelor înalte ale clasamentului ATP. Rochus s-a impus cu scorul de 6-3, 7-5. Astfel România rămâne cu un singur reprezentant în întrecerea dotată cu premii de 85.000 de euro. Victor Crivoi, care a fost desemnat cap de serie numărul 4, îl va întâlni în primul tur pe Martin Adalio, un spaniol venit din calificări.

Mult mai departe, în Uzbekistan, dar tot pe zgură, Gabriel Moraru a fost eliminat atât la simplu cât şi la dublu din întrecerea dotată cu premii totale de 35.000 de dolari. La simplu, Moraru a fost învins cu 7-5, 6-3 de reprezentantul gazdelor, Victor Uzakov, care a intrat pe tabloul principal graţie unui wild-card oferit de organizatori. Nici la dublu Moraru nu a fost mai norocos. El şi ucraineanul Denis Molcianov au fost învinşi cu 3-6, 7-5, 3-10 de perechea jamaicano-austriacă formată din Dustin Brown şi Rainer Eltzinger.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite