Federer, nervos din cauza fetiţelor sale

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Roger Federer
Roger Federer

Tenismanul elveţian Roger Federer a declarat, duminică, după ce a câştigat turneul de la Paris-Bercy, că în noaptea ce a precedat finala cu francezul Jo-Wilfried Tsonga el şi soţia sa au fost treziţi la ora 04.00 de una dintre fiicele lor gemene, în vârstă de doi ani.

"De fapt nu m-am simţit prea bine când m-am trezit, dimineaţa. Eram foarte nervos, crispat şi nici răceala nu m-a ajutat. Fiicele mele nu s-au simţit nici ele bine toată săptămâna. În această noapte, una dintre ele ne-a trezit la ora 04.00 dimineaţa. Am luat-o în patul nostru. Cu siguranţă nu a fost cel mai bun mod de a pregăti finala", a spus Federer râzând. "Dar mi-am amintit că în trecut exact în astfel de momente am avut cele mai bune prestaţii pe teren", a menţionat el.

Întrebat dacă este prima dată când îşi ia una dintre fiice în pat înaintea unei finale, Roger Federer a răspuns: "S-a întâmplat de multe ori. Nu am jucat 25 de finale în acest an şi gemenele au doar doi ani. Dar s-a întâmplat de multe ori. În această noapte speram că va fi totul bine, când deodată ne-am trezit alergând în camera lor pentru a vedea dacă totul este în regulă. Mirka (n.r. - soţia lui Federer) mi-a spus: 'Să o luăm în patul nostru'. Am răspuns: 'Bine, să o luăm'. Nu aveam chef de o dispută la ora 04.00. Până la urmă a fost bine. Sunt bucuros".

Jucătorul elveţian Roger Federer a câştigat turneul de la Paris-Bercy, după ce l-a învins pe francezul Jo-Wilfried Tsonga în două seturi, scor 6-1, 7-6 (7/3). Este prima victoria la Bercy pentru Federer, care devine al doilea jucător după Andre Agassi ce se impune atât la Roland-Garros cât şi la Paris-Bercy.

Acest succes marchează finalul unei "secete" de un an fără titlu major pentru Federer după victoria la Mastersul de la Londra, din 2010.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite