Federer, contract pe viaţă cu turneul de la Halle!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Roger Federer şi organizatorii turneului pe iarbă de la Halle au semnat un contract unic în istoria tenisului. Cvintuplul campion la Halle, elveţianul se obligă să participe până la finalul carierei doar la acest turneu, ignorând astfel posibilitatea de a concura la Queen's, turneul rival, care de dispută anual în aceeaşi perioadă.

"Sunt încântat, mă simt de parcă m-aş fi căsătorit. Îmi doresc un parteneriat pe termen lung. Turneul de la Halle a reprezentat mereu un lucru important în cariera mea", a spus elveţianul, care a fost detronat din fruntea ierarhiei ATP de Raf Nadal în această săptămână.

"Prioritatea mea rămâne să fiu numărul unu mondial", a mai adăugat  tranşant "Mister Perfect", care a stat 285 de săptămâni în vârful piramidei tenisului masculin.

Federer a sosit la Halle împreună cu soţia sa Mirka şi cu cele două gemene Myla Rose şi Charlene Riva. El va juca mâine în primul tur contra finlandezului Jarko Nieminen.

Cel mai periculos adversar a lui Federer pare a fi australianul Lleyton Hewitt, un jucător foarte bune pe iarbă. Tenismenul de la Antipozi va participa pentru prima oară în carieră la GERRY WEBER OPEN.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite