Federer vrea să joace la dublu mixt cu Martin Hingis la JO de la Londra!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Roger Federer
Roger Federer

Jucătorul eleveţian de tenis Roger Federer, fost lider mondial, a uimit ieri, declarând că ar participa la turneul de dublu mixt de la Jocurile Olimpice de 2012, dar numai dacă o va avea ca parteneră pe compatrioata sa Martina Hingis.

Fosta lideră mondială s-a retras din activiatate în anul 2007, la numai 27 ani, după ce a picat un control antidoping, dar Federer consideră că elveţianca mai are un cuvânt de spus.

"Dacă voi juca dublu mixt la Londra, va fi cu Hingis, pentru că este o jucătoare incredibilă cu care m-am antrenat în trecut. Nu am discutat personal cu ea această problemă, dar îi voi propune în curând acest lucru, aşa că haideţi să aşteptăm să vedem ce părere are", a spus Federer, locul 3 ATP, înaintea turneului de la Cincinnati.

Elveţianul a câştigat titlul olimpic la dublu în 2008, când a făcut pereche cu Stanislas Wawrinka, prietenul şi colegul său din echipa de Cupa Davis a Elveţiei.

Martina Hingis (30 ani) a fost una dintre cele mai bune jucătoare din istoria tenisului, reuşind să câştige 5 turnee de Grand Slam. Ea s-a retras surprinzător în 2007, după ce a fost depistată pozitiv cu cocaină la un control antidoping.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite