Federer-Djokovic și Nadal-Murray, în semfinale la Turneul Campionilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Djokovici a apărut ca un pirat înainte de meciul cu Roddick
Djokovici a apărut ca un pirat înainte de meciul cu Roddick

Sârbul Novak Djokovic a completat aseară un tablou de vis al semifinalelor la Turneul Campionilor, după ce a trecut în două seturi, 6-2, 6-3 de americanul Andy Roddick. Djokovic, numărul 3 mondial va juca în semifinale cu Roger Federer, locul doi în ierarhia ATP. În cealaltă semifinală se vor întâlni Rafael Nadal (nr. 1) și Andy Murray (nr. 4).

Djokovic era deja calificat în semifinale după primul set al întâlnirii cu Roddick. Americanul avea o singură șansă de a merge mai departe, o victorie în două seturi. Însă cu toate că deține un record de 5-2 în întâlnirile directe cu jucătorul sârb și câștigase ultimele trei dueluri chiar în două seturi, Roddick a ieșit repede din meci.

Având prezența în semifinale asigurată, Djokovic nu a slăbit însă ritmul și partida s-a încheiat după numai 67 de minute.

Nole, piratul din Londra
Djokovic a dovedit încă o dată că are un simț dezvoltat al umorului și este un showman de excepție. Sârbul a apărut ieri la prezentarea dinaintea meciului cu un plasture pe ochiul drept, cu referire la problemele pe care le-a avut în partida precedentă din grupe împotriva lui Rafael Nadal. Atunci Nole a avut de suferit din cauza lentilei de contact și nu a avut replică în setul al doilea al partidei cu numărul 1 mondial.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite