TENIS: Alţi „gemeni” Federer

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În New Jersey, locuieşte Darren Cellemmen care seamănă leit cu numărul 1 mondial Roger Federer. Probabil dacă ar vrea să intre la US Open, gărzile i-ar deschide şi porţile. Deşi americanul are 39 de ani, cu 11 ani mai mult decât elveţianul, acesta este oprit mai tot timpul pe stradă pentru a i se cere autografe.

„Aud oamenii care chicotesc în spatele meu şi îşi spun: Acesta e Federer, apoi vin buluc să le dau autografe. Le explic care este treaba, însă unii cred că sunt arogant şi nu vreau. Însă mi s-a mai întâmplat să vină la mine şi aproape să mă implore să-i scriu ceva pe o minge de tenis pentru copilul ei”, mai spune Cellemmen.

Ajuns totuşi în apropierea terenurilor de la Flushing Meadows, americanul a fost nevoit să facă poze cu copiii din apropiere care nu l-au lăsat să mai plece.

Povestea merge mai departe până la managerii marilor companii care vin la el să-l salute. Ba chiar aflat odată la o masă într-un restaurant, directorul unei companii americane destul de cunoscută în America, Mets, a veni la el să-i scuture mâna. Apoi s-a sesizat şi patronul restaurantului care a certat personalul că de ce n-a ştiut că Federer îi calcă pragul.

Aspirant al carierei de actor, Cellemmen a declarat că este gata să joace rolul celui care a câştigat în cariera sa nu mai puţin de 15 titluri de Grand Slam.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite