VIDEO Fază controversată la AO! Berdych este lovit de o minge trimisă de adversar!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

După ce a câştigat un meci extrem de dificil care a durat aproape patru ore comtra spaniolului Nicolas Almagro de la Australian Open, cehul Tomas Berdych a fost huiduit de spectatorii prezenţi la meci pentru că a refuzat să strângă mână adversarului său după încheierea partidei, în urma unui incident controversat din setul patru.

Alagro a trimis o minge foarte puternică în terenul lui Berdych, care se afla aproape de fileu, acesta se blochează şi încearcă să se ferească, dar mingea îl loveşte în braţ şi revine pe partea lui Almagro. Totuşi, spaniolul e pe fază şi trimite mingea înapoi la Berdych, care se afla căzut la pământ.

"Cred că atunci când ai un punct în mână şi adversarul tău vrea să te lovească cu mingea în faţă nu este tocmai un moment plăcut. Oricum te-ai gândi la acest moment a fost un gest nesportiv şi nu cred că am procedat greşit că nu am dat mână cu el, nu înţeleg de ce am fost huiduit.", a declarat cehul după meci.

Berdych s-a calificat în sferturile de finală ale primului turneul de Mare Şlem al anului unde îl va întâlni pe Rafael Nadal.

Vezi aici faza iniţială şi reacţia publicului!

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite