FOTO Andrei Pavel nu a plâns la meciul de retragere!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Andrei Pavel s-a ţinut de cuvânt şi nu a plâns la meciul de adio, deşi cântecul interpretat de Dan Bitman a fost emoţionant. Cel mai bun tenismen român după Ilie Năstase s-a retras din activitatea competiţională, ieri, într-o partidă de gală cu primul campion la BCR Open România, croatul Goran Ivanisevici.

Citiţi şi:


Într-un spectacol presărat cu multe suprize, cel care a ţinut tricolorul sus în sportul alb în întreaga lume a spus  ”adio” turneelor profesioniste de tenis, în faţa propriului public. Pe melodia formaţiei Queen, “Show must go on” (“Spectacolul trebuie să continuie”), organizatorii au pregătit un filmuleţ cu cele mai importante momente din cariera lui Andrei Pavel.

Vădit emoţionat, ”Cneazul” s-a ţinut tare şi, aşa cum a promis, nu a plâns. ”Mulţumesc spatelui că a rezistat şi vouă tuturor pentru că fără voi tenisul nu ar exista”. Partida dintre Andrei Pavel şi Goran Ivanisevici a constat într-un set şi acesta neînchieat, la scorul de 5-4 (40-15) pentru român tocmai pentru a sublinia ideea că ”spectacolul trebuie să continue”.

„Andrei a avut unul dintre cele mai bune reveruri din competitiiile ATP, a facut multe pentru tenisul romanesc, mai ales după Ilie Nastase”, a spus jucătorul croat, care evoluază în prezent în turneele pentru veterani acolo unde îl aşteaptă pe Andrei Pavel.
Surprizele s-au ţinut lanţ, Andrei fiind onorat de prezenţa trupei Holograf şi a Loredanei Groza. La rândul său, a oferit publicului 30 de mingi cu autograful lui.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite