Enoiu: "Nu ştiu dacă reuşeam să organizăm Cupa Davis şi BCR Open România la Arenele BNR"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Organizatorul BCR Open România, Bogdan Enoiu, a recunoscut că nu era posibil să se joce meciul de Cupa Davis România - Ecuador şi turneul de la Bucureşti, la Arenele BNR, chiar dacă asta îşi dorea toată lumea.

"E păcat că nu are loc Cupa Davis în aceeaşi arenă cu BCR Open România. Era bine dacă le-am fi legat pe cele două, era bine şi pentru jucători. Era un efort mare pentru noi, practic trebuia într-o noapte să schimbăm tot, dar nimic nu ar fi fost imposibiul. Din păcate nu a fost o organizare bună. Noi am discutat la un moment dat cu federaţia, sunt şi două bănci diferite ca sponsori... Şi logistic era un pic complicat. S-a mai făcut chestia asta la Bucureşti, dar era turneul înaintea Cupei Davis. Acum ar fi trebuit să ne restrângem şi să facem calificările pe trei terenuri. Erau două evenimente cumva simultan cu doi sponsori diferiţi, iar ITF-ul cam strâmba din nas. A fost o lipsă de coordonare şi o oarecare frică legată de faptul că nu am reuşi să facem într-o noapte tot. Dar eu aş vrea de acum încolo să aibă loc împreună. La anul poate îl mai prindem pe Federer şi Djokovici", a spus Enoiu.

Federaţia Română de Tenis a decis să schimbe locul de desfăşurare al meciului cu reprezentativa Ecuadorului, programat în perioada 17-19 septembrie, în barajul pentru promovarea în Grupa Mondială a Cupei Davis, invocând faptul că în acelaşi timp se dispută la Arenele BNR turneul BCR Open România. Astfel, pentru acest meci, reprezentanţii FRT vor să construiască o arenă provizorie la Centrul Naţional de Tenis.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite