Elena Bogdan şi Mihaela Buzărnescu au câştigat turneul de la Telavi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Tenis
Tenis

Perechea Elena Bogdan/Mihaela Buzărnescu, cap de serie numărul unu, a câştigat, sâmbătă, turneul ITF de la Telavi (Georgia), dotat cu premii în valoare totală de 50.000 de dolari.

Bogdan şi Buzărnescu au învins, în finală, cu scorul de 1-6, 6-1, 10-3, cuplul Ekaterine Gorgodze/Anastasia Grymalska (Georgia/Italia).

În proba de simplu, jucătoarea Alexandra Cadanţu, cap de serie numărul unu, s-a calificat în finală, după ce a învins-o, în semifinale, cu scorul de 6-3, 6-2, pe rusoaica Irina Khromaceva. Cadanţu va întâlni, duminică, în ultimul act al competiţiei, tot o rusoaică, pe Alexandra Panova, cap de serie numărul 4, care o învinsese în sferturi pe Mihaela Buzărnescu, a cincea favorită a competiţiei, cu scorul de 6-2, 7-6 (3).

Jucătoarea Bianca Hîncu a ratat calificarea în finala turneului ITF din Antalya (Turcia), dotat cu premii în valoare totală de 10.000 de dolari. Hîncu a fost învinsă, vineri, în semifinale, cu scorul de 6-4, 0-6, 6-4, de suedeza Hilda Melander, cap de serie numărul 5.

La dublu, perechea Bianca Hîncu/Anna Velica (România/Suedia) a ratat calificarea în finală, după ce a fost învinsă, în penultimul act, cu scorul de 7-5, 6-4, de surorile Hulya şi Lutfiye Esen, din Turcia, favoritele numărul 3 ale probei de dublu, care au şi câştigat finala competiţiei.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite