Elena Bogdan s-a calificat în turul doi la Monteroni D'Arbia

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Elena Bogdan, cap de serie numărul 5, s-a calificat în turul doi al turneului ITF de la Monteroni D'Arbia (Italia), dotat cu premii în valoare totală de 25.000 de dolari.

Bogdan a învins-o, în runda inaugurală, cu scorul de 6-7 (3/7), 6-1, 7-6 (7/2), pe Diana Enache şi va juca, în faza următoare a competiţiei, cu Nicole Clerico (Italia), care a trecut, cu scorul de 6-2, 6-3, de compatrioata sa Federica Grazioso, jucătoare venită din calificări.

Jucătoarea Liana-Gabriela Ungur, a doua favorită a competiţiei, a învins-o, în primul tur, cu scorul de 7-5, 7-5, pe Nadia Lalami (Maroc) şi va juca, în faza următoare, cu Valentina Sulpizio (Italia), venită din calificări, care a trecut, cu scorul de 6-3, 7-5, de compatrioata sa Carolina Pillot, beneficiară a unui wild-card.

În proba de dublu de la Monteroni D'Arbia, perechea Diana Enache/Federica Quercia (România/Italia) a învins, în runda inaugurală, cu scorul de 6-2, 6-2, cuplul Anastasia Grimalska/Stephanie Vongsouthi (Italia/Franţa) şi va juca, în sferturile de finală, cu perechea italiană Nicole Clerico/Anna Floris, cap de serie numărul 3.

Perechea Elena Bogdan/Andrea Koch-Benvenuto (România/Chile), cap de serie numărul 4, a învins, în primul tur, cu scorul de 6-2, 6-1, cuplul italian Martina Caciotti/Maria Masini şi va juca, în sferturile de finală, cu perechea Sandra Martinovici/Anne Schaeffer (Bosnia/Germania), care a trecut, cu scorul de 6-1, 6-3, de cuplul Jelena Simici/Tjasa Srimpf (Bosnia/Slovenia).

Perechea Liana-Gabriela Ungur/Anna-Giulia Remondina (România/Italia) a fost învinsă, în runda inaugurală, cu scorul de 3-6, 6-1, 10-1, de cuplul italian Federica Di Sarra/Carolina Pillot.

Perechea Inrina-Camelia Begu/Anais Laurendon (România/Franţa) s-a calificat în sferturile de finală ale probei de dublu din cadrul turneului ITF de la Hechingen (Germania), dotat cu premii în valoare totală de 25.000 de dolari. Begu şi Laurendon au învins, în runda inaugurală, cu scorul de 3-6, 6-4, 10-8, cuplul polonez Magda Linette/Katazyna Piter şi vor juca, în faza următoare a competiţiei, cu perechea Elise Tamaela/Scarlett Werner (Olanda/Germania), care a trecut, cu scorul de 7-6 (7/2), 6-1, de cuplul Agnes Szatmari/Florencia Molinero (România/Argentina), cap de serie numărul unu.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite