EXCLUSIV Andrei Pavel: "Soderling va fi greu de învins" (conferinţa de presă de la Helsingborg)

0
Publicat:
Ultima actualizare:
EXCLUSIV Andrei Pavel: "Soderling va fi greu de învins"  (conferinţa de presă de la Helsingborg)
EXCLUSIV Andrei Pavel: "Soderling va fi greu de învins" (conferinţa de presă de la Helsingborg)

Ambele echipe de Cupa Davis, România şi Suedia, sunt gata pentru juca în acest weekend meciul de baraj pentru menţinerea în elita mondială. În timp ce Andrei Pavel şi echipa lui încă se gândeşte dacă să între în teren la dublu, la scandinavi Soderling e pregătit să joace toate cele trei zile.

„Ne vom gândi până joi şi vă vom spune atunci”, a spus Pavel la prima conferinţă de presă care a avut astăzi loc la Helsingborg, care a adăugat că Robin Soderling va fi greu de învins. „Este evident într-o formă foarte bună. Sperăm la un rezultat bun cu Vinciguerra, dar din câte am înţeles este un luptător care greu se dă bătut mai ales în partidele pe echipe”, a adăugat Pavel.

România va fi susţinută din tribune de Ilie Năstase. „Este cel mai mare jucător al nostru şi credem că va veni să ne vadă. Se interesează întotdeauna de echipa de Cupa Davis”, a mai spus căpitanul echipei noastre.

După două zile de antrenament băieţii noştri şi-au putut face o părere despre suprafaţa de joc. "Nu este aşa rapidă cum ne aşteptam. Este mai lentă decât cea de la Sibiu, ceea ce nu e rău pentru Victor şi Victor", a spus Horia Tecău, care a adăugat că îi place Helsingborgul că e un oraş liniştit.

La conferinţa suedezilor, Soderling a declarat că se simte mai bine ca niciodată, chiar dacă a avut doar câteva zile libere după US Open. „Sunt pregătit să intru şi trei zile în teren”, a spus favoritul principal al suedezilor, care a adăugat că partida anterioară cu Israelul a fost o greşeală şi că locul lor este în elita mondială, dar pentru asta trebuie să câştige cel puţin trei meciuri cu România.

Căpitanul suedezilor, Mats Wilander, a fost întrebat dacă va renunţa la echipă în cazul unui eşec cu România şi după partida pierdută cu Israelul. „Vom vedea duminică ce se va întâmpla!”, a declarat acesta. 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite