Dumitru Hărădău: „Ne gândim deja şi la BCR Open Romania 2012 ”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Bogdan Enoiu şi Dumitru Hărădău
Bogdan Enoiu şi Dumitru Hărădău

Directorul turneului BCR Open Romania, Dumitru Hărădău, a fost prezent la întrunirea ATP de la Londra, de la sfârşitul săptămânii trecute, în care s-a decis ca cel mai mare turneu de tenis din România să se desfăşoare din 2012 în aprilie şi nu în septembrie, cum s-a ţinut până acum.

„Este o veste foarte bună atât pentru noi, organizatorii care aşteptăm din 2012 jucători mai bine clasaţi, dar şi pentru tenismenii români care vor putea aduna puncte valoroase pentru turneele următoare. BCR Open a intrat, în sfârşit, în rând cu lumea fiind integrat în circuitul competiţiilor de zgură. Nici nu cred că se putea pune mai bine. Chiar dacă este în acelaşi timp cu turneul de la Barcelona, mult mai bine cotat, de 500 puncte ATP, BCR Open Romania va atrage jucători valoroşi. Şi ştiţi de ce? Pentru că mulţi fug de jucătorii spanioli. Nu de cei cunoscuţi, ci de cei fără nume care cu un joc haotic ajung să câştige. Şi atunci preferă să vină la un turneu mai mic", a spus Hărădău.

Având în vedere că distanţa dintre turneul BCR Open Romania de anul viitor şi cel din 2012 este de doar şapte luni, organizatorii au început deja să acţioneze pentru ambele ediţii. „E întradevăr mai greu de strâns banii pentru premii într-un timp atât de scurt, însă este bine că ştim de pe acum ce ne aşteaptă. Deja am discutat acest aspect şi cu domnul Ţiriac. Bogdan Enoiu ştie mai multe despre această parte, dar eu cred ca nu vom întâmpina probleme", a adăugat oficialul Open-ului românesc.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite