Duel Federer-Roddick în semifinale la Basel

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Roger Federer
Roger Federer

Elveţianul Roger Federer şi americanul Andy Roddick se vor întâlni pentru a 22-a oară în curcuit cu ocazia semifinalei turneului de 1.750.000 de dolari de la Basel. "Mister Perfect" conduce cu 19-2, ultima victorie datând de la finala epică de la Wimbledon din 2009, când elveţianul îl bătea pe Roddick după un meci fabulos în cinci seturi, 5-7, 7-6, 7-6, 3-6, 16-14.

Roger Federer, favoritul local, a stat ieri pe teren doar o ora, invingandu-l in sferturi, cu 6-3, 6-2, pe cehul Radek Stepanek. In setul al doilea, elvetianul a avut o eficienta pe primul serviciu de 92%, cehul reusind sa castige pe retur doar doua puncte.

In semifinale, Federer, castigator pana acum de trei ori la Basel, il va avea ca adversar pe americanul Andy Roddick, al patrulea favorit al turneului, care a dispus in sferturile de finala, cu un dublu 6-4, de argentinianul David Nalbandian.

Sarbul Novak Djokovic, detinatorul trofeului, a acces si el in semifinale, dupa ce a trecut, cu 6-2^6-3, de olandezul Robin Haase, un jucator venit din calificari. Belgradeanul, al treilea jucator al lumii, il va intalni in semifinale pe compatriotul Viktor Troicki.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite