Doi spectatori care pariau ilegal au fost evacuaţi din arenă la turneul de la Auckland!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Petra Kvitova
Petra Kvitova

În luna ianuarie a noului an au început primele turnee pregătitoare pentru Australian Open, iar la Auckland, în noua Zeelandă, au apărut deja şi primele probleme. Oarceum necaracteristice tenisului, pariurile ilegale sunt cele care au dat peste cap un meci, scrie pariori.ro.

Doi spectatori au fost evacuaţi din tribunele turneului de tenis de la Auckland deoarece au fost bănuiţi că efectuează pariuri ilegale pe telefonul mobil. Federaţia Internaţională de Tenis a trimis la turneul australian cîţiva inspectori ai Integrity Unit, o brigadă special formată pentru combaterea mafiei pariurilor.

Aceştia au observat că două persoane pariau live pe meciul pe care îl urmărea la faţa locului. Între transmisiile directe pe care le urmăresc bookmakerii şi ceea ce se întîmplă pe teren este un mic decalaj, de care cei doi spectatori profitau pentru a efectua pariuri.

Tennis Integrity Unit are misiunea de a lupta contra pariurilor ilegale şi are toleranţă zero în privinţa corupţiei din tenis. La acest turneu s-au sesizat după ce sume mari de bani au fost câştigate pe un cont creat în Marea Britanie.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite