TENIS: Novak Djokovic va fi antrenat de americanul Todd Martin

0
Publicat:
Ultima actualizare:
TENIS: Novak Djokovic va fi antrenat de americanul Todd Martin
TENIS: Novak Djokovic va fi antrenat de americanul Todd Martin

Fostul jucător american de tenis Todd Martin a fost cooptat în echipa de antrenori a sârbului Novak Djokovic, ocupantul locului 4 în clasamentul mondial şi finalist în urmă cu doi ani la US Open.

Anunţul oficial al parteneriatului dintre cei doi a fost făcut ieri, după calificarea lui Novak în turul secund a Open-ului american în faţa croatului Ivan Ljubicic. Djokovic a mărturisit că a lucrat cu Martin - fost finalist la US Open în anii 90 – de săptămâna trecută, din New Jersey tocmai pentru a pregăti cât mai bine actuala ediţie a turneului de Grand Slam. Sârbul a mai explicat că marian Vajda, cel care l-a pregătit din iunie 2006, va rămâne pe mai departe în staff-ul său de tehnicieni, dar a spus că avea nevoie de ajutorul şi de experienţa lui Martin pentru a face saltul către primele locuri. 
„Am vrut să lucrez alături de cineva care îmi poate îmbunătăţi jocul de serviciu – vole. De cineva care a fost în top, care mă poate ajuta să progresez. Cred că Todd este persoana ideală pentru a face acest lucru”, a declarat Djokovic, care a spus că, pentru început, colaborarea cu Martin se va întinde pe trei săptămâni.

„Va fi ca o perioadă de probă pentru amândoi. Dacă ne vom înţelege bine, dacă voi simţi că voi progresa, atunci vom discuta asupra unei colaborări pe termen lung, în funcţie de programul fiecăruia”, a mai spus Djokovic.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite