Diana Enache s-a calificat în turul doi la Wanfercee-Baulet

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Jucătoarea de tenis Diana Enache, cap de serie numărul unu, s-a calificat, marţi, în turul doi al turneului ITF de la Wanfercee-Baulet (Belgia), dotat cu premii în valoare totală de 10.000 de dolari, informează site-ul itftennis.com.

Enache a învins-o, în runda inaugurală, cu scorul de 6-4, 6-3, pe Lina Bennani (Maroc) şi va juca, în faza următoare a competiţiei, cu Sophie Cornerotte (Belgia), beneficiară a unui wild-card, care a trecut, cu scorul de 6-3, 6-2, de Lisa Wagner (Austria).

Jucătoarea Raluca Elena Platon, a şaptea favorită a competiţiei, s-a calificat în turul doi al turneului ITF de la Vinkovici (Croaţia), dotat cu premii în valoare totală de 10.000 de dolari. Platon a învins-o, în runda inaugurală, cu scorul de 6-0, 6-1, pe Ida Krnici (Croaţia), jucătoare venită din calificări, şi va juca, în faza următoare, cu Marisa Gianotti (Australia), care a trecut, cu scorul de 6-3, 6-4, de Sonja Becarevici (Suedia).

Sportiva Lorena Gheorghe, jucătoare venită din calificări, a fost învinsă, în primul tur, cu scorul de 2-6, 6-3, 6-3, de Ivana Klepaci (Croaţia), beneficiară a unui wild-card.

Jucătoarea Camelia-Elena Hristea, cap de serie numărul 8, s-a calificat în turul doi al turneului ITF de la Doboj (Bosnia), dotat cu premii în valoare totală de 10.000 de dolari. Hristea a învins-o, în runda inaugurală, cu scorul de 6-3, 6-7 (6/8), 6-0, pe Viktoria Tomova (Bulgaria) şi va juca, în faza următoare a competiţiei, cu Naira Fatici (Bosnia), care a trecut, cu scorul de 6-1, 6-1, de Ani Vangelova (Bulgaria), beneficiară a unui wild-card.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite