Diana Enache s-a calificat în sferturi la Wanfercee-Baulet

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Jucătoarea de tenis Diana Enache, cap de serie numărul unu, s-a calificat în sferturile de finală ale turneului ITF de la Wanfercee-Baulet (Belgia), dotat cu premii în valoare totală de 10.000 de dolari, informează site-ul itftennis.com.

Enache a învins-o, în turul doi, cu scorul de 6-3, 6-3, pe Sophie Cornerotte (Belgia), beneficiară a unui wild-card, şi va juca, în faza următoare a competiţiei, cu Binca Kock (Germania), care a trecut, cu scorul de 6-3, 1-6, 6-4, de compatrioata sa Katharina Holert.

În proba de dublu de la Wanfercee-Baulet, perechea Diana Enache/Alize Lim (România/Franţa), cap de serie numărul unu, a învins, în sferturile de finală, cu scorul de 6-2, 6-4, de cuplul Elyne Boeykens/Lisa Wagner (Belgia/Austria) şi va juca, în semifinale, cu perechea Emilie Bacquet/Kimberley Zimmermann (Franţa/Belgia), care a trecut, cu scorul de 6-1, 6-3, de cuplul portughez Ana Claro/Margarida Moura, cap de serie numărul 4.

Jucătoarea Patricia Chirea, a şasea favorită a competiţiei, s-a calificat în turul doi turneului ITF de la Doboj (Bosnia), dotat cu premii în valoare totală de 10.000 de dolari. Chirea a învins-o, în runda ianugurală, cu scorul de 6-3, 6-0, pe Martina Caciotti (Italia) şi va juca, în faza următoare a competiţiei, cu Csilla Argyelan (Ungaria), care a trecut, cu scorul de 6-4, 6-2, de Lucia Vrskova (Slovacia), jucătoare venită din calificări.

Sportiva Claudia Antonia Enache, ajunsă pe tabloul principal din postura de lucky-loser, a învins-o, în primul tur, cu scorul de 6-3, 4-6, 6-3, pe Mina Gardici (Serbia) şi va juca, în faza următoare a competiţiei, cu Nadejda Vasilieva (Bulgaria), care a trecut, cu scorul de 6-3, 7-5, de Alexandra Damaschin, cap de serie numărul 7.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite