Del Potro revine în circuitul ATP, în ianuarie, la Sydney

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Tenismanul argentinian Juan Martin del Potro, care a jucat doar trei turnee în 2010 din cauza unei accidentări, va reveni în circuitul ATP, în ianuarie, la Sydney, cu două luni înaintea meciului Argentina - România, contând pentru Cupa Davis.

Del Potro a primit un wild-card pentru turneul australian Medibank International Sydney, programat în perioada 9-15 ianuarie, revenind, astfel, după o pauză de peste trei luni.

Sud-americanul a fost eliminat în turul al patrulea al turneului Australian Open din ianuarie. La 19 mai, a suferit o intervenţie chirurgicală la încheietura unei mâini şi a mai jucat apoi abia în septembrie, ratând ocazia de a-şi apăra titlul cucerit la US Open. Argentinianul a fost însă eliminat din primul tur în ambele competiţii la care a mai participat, Bangkok şi Tokyo.

Meciul Argentina - România, din primul tur al Grupei Mondiale a Cupei Davis, va avea loc în perioada 4-6 martie 2011, în Argentina. Singura întâlnire dintre cele două echipe a fost câştigată de sud-americani, în 1981, scor 3-2, la Timişoara, în sferturile de finală.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite