TENIS: Jucătorii români văd Danemarca de la geamul hotelului

0
Publicat:
Ultima actualizare:
TENIS: Jucătorii români văd Danemarca de la geamul hotelului
TENIS: Jucătorii români văd Danemarca de la geamul hotelului

Echipa de Cupa Davis a României şi întreg staff-ul tehnic sunt cazaţi la Helsingborg în cel mai frumos hotel, aşezat chiar în centrul oraşului, la Elite Marina Plaza.

Catalogat la patru stele, acesta se află chiar pe malul Mării Blatice, iar camerele au vederea spre apă. Şi cum Helsingborg se află doar la patru kilometri distanţă de localitatea Helsigor, din Danemarca, drum pe care îl parcurgi cu ferriboatul în doar 20 de minute, se vede foarte clar oraşul de dincolo de apă. Hotelul nu te cucereşte foarte mult din exterior, dar designul interior este foarte interesant. Un soi de complex de blocuri lipite, adunate într-o singură încăpere. Holul central pare o curte interioară, un spaţiu de joacă, de discuţii şi voie bună pentru “locatarii”  imobilelor.
Având nu mai puţin de 197 de camere împărţite în patru categorii, Elite Marina Plaza a încântat delegaţia României nu doar prin privelişte, ci şi prin facilităţile pe care le-a oferit, făcându-i să se simtă întradevăr ca acasă. De la saună la sală de fitness şi Internet şi de la solar, la piscină, “locuinţa” de o săptămână a staff-ului nostru a avut tot ce le-a trebuit. Din păcate a lipsit timpul liber alor noştri, care n-au avut când să se desfete cu asemenea ospitalitate.
O cameră single în care au stat jucătorii, costă aproximativ 155 de euro pe noapte. 
 

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite