Cupa Davis/ România nu este cap de serie la barajul pentru Grupa Mondială

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Echipa României ocupă locul 21 în clasamentul Cupei Davis, publicat luni, şi nu va fi cap de serie la tragerea la sorţi a meciurilor din cadrul play-off-ului Grupei Mondiale, care va avea loc marţi, de la ora 13.00, la Londra.

Din cele 16 echipe care vor disputa, în perioada 17-19 septembrie, barajul de calificare în Grupa Mondială, primele opt echipe vor fi cap de serie, iar România este a 13-a reprezentativă.

Astfel, echipele cu care ar putea juca România în play-off sunt Statele Unite ale Americii (locul 4 în Cupa Davis), Israel (locul 6), Germania (locul 8), Suedia (locul 9), India (locul 13), Australia (locul 14), Elveţia (locul 15) şi Ecuador (locul 16).

România va disputa barajul din 17-19 septembrie în deplasare numai în cazul în care va pica la tragerea la sorţi cu echipa Elveţiei sau cu cea a Indiei.

Celelalte echipe care vor participa la tragerea la sorţi de la Londra şi nu vor fi cap de serie nu vor putea întâlni România. Acestea sunt: Belgia (locul 17), Brazilia (locul 18), Austria (locul 19), Italia (locul 20), Kazakhstan (locul 22), Africa de Sud (locul 23) şi Columbia (locul 27).

Pay-off-ul pentru Grupa Mondială va avea loc chiar înaintea turneului Open România, care se va disputa la Bucureşti, în perioada 20-26 septembrie.

România a ajuns la baraj învingând, la sfârşitul săptămânii trecute, echipa Ucrainei, scor 3-1, în turul al doilea al Grupei I a Zonei Euro-africane.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite