Cruciat şi Cadanţu, câştigători la turneele futures

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Adrian Cruciat s-a impus la Pitesti, unde s-a desfasurat un Futures dotat cu premii totale in valoare de 10.000 de dolari. Cruciat, cap de serie nr.6, l-a invins, cu 6-4, 7-6(5), pe ucraineanul Artem Smirnov, principalul favorit. Saptamana trecuta, cei doi s-au duelat si la Futures-ul de la Bucuresti, castigator iesind atunci ex-sovieticul.

Futures-ul de la Pitesti este al doilea castigat de Adrian in acest an, dupa cel de la Varna (Bulgaria), desfasurat la inceputul lunii mai.

Alexandra Cadantu a castigat turneul de 10.000 de dolari de la Craiova, dupa ce saptamana trecuta s-a impus la turneul futures Bucuresti.

A saptea pe lista favoritelor, Alexandra Cadantu a revenit in finala de la 0-1 la seturi si a invins-o pe Madalina Gojnea, o jucatoare venita din calificari, cu 5-7, 6-3, 6-0. Cele doua s-au duelat si saptamana trecuta, la Bucuresti, in optimi, Cadantu impunandu-se atunci cu 6-3, 6-0.

Alexandra s-a impus si in proba de dublu, unde a avut-o partenera pe Alexandra Damaschin. In ultimul act, cele doua le-au depasit, cu un dublu 6-3, pe bulgaroaicele Tanya Germanlieva si Dessislava Mladenova.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite