Cristina Dinu s-a calificat în sferturi în Antalya

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Tenis
Tenis

Jucătoarea de tenis Cristina Dinu s-a calificat, miercuri, în sferturile de finală ale turneului ITF din Antalya (Turcia), dotat cu premii în valoare totală de 10.000 de dolari, informează site-ul itftennis.com.

Dinu a învins-o, în turul doi, cu scorul de 7-5, 6-2, pe Martina Kubicikova (Cehia) şi va juca, în faza următoare a competiţiei, cu Garbine Muguruza Blanco (Spania), care a trecut, cu scorul de 6-3, 6-1, de Ksenia Milevskaia (Belarus).

Jucătoarea Ionela-Andreea Iova, venită din calificări, a acces în turul doi al turneului ITF de la Madrid (Spania), dotat cu premii în valoare totală de 10.000 de dolari. Iova a învins-o, în runda inaugurală, cu scorul de 6-7 (2/7), 7-6 (8/6), 6-1, pe Ivonne Cavalle-Reimers (Spania), jucătoare venită din calificări, şi va juca, în faza următoare a competiţiei, cu Andrea Gamiz (Venezuela), cap de serie numărul 8, care a trecut, cu scorul de 6-2, 6-3, de Elena Cerezo Codina (Spania).

În proba de dublu de la Madrid, perechea Laura-Ioana Andrei/Karina Goia a fost învinsă, în sferturile de finală, cu scorul de 6-1, 6-1, de cuplul italian Evelyn Mayr/Jualia Mayr, cap de serie numărul unu.

Perechea Camelia-Elena Hristea/Ionela-Andreea Iova, cap de serie numărul 4, a fost întrecută, în sferturile de finală, cu scorul de 6-4, 4-6, 10-3, de cuplul Lucia Cervera-Vazquez/Benedetta Davato (Spania/Italia).

Perechea Edina Gallovits-Hall/Monica Niculescu, cap de serie numărul 2, s-a calificat în semifinalele probei de dublu din cadrul turneului ITF de la Nassau (Bahamas), dotat cu premii în valoare totală de 100.000 de dolari. Gallovits-Hall şi Niculescu au învins, sferturile de finală, cu scorul de 6-1, 6-3, cuplul Alberta Brianti/Shuai Zhang (Italia/China) şi vor juca, în faza următoare a competiţiei, cu perechea americană Raquel Kops-Jones/Abigail Spears, cap de serie numărul 3, care a trecut, cu scorul de 7-5, 6-4, de cuplul Jill Craybas/Anne Keothavong (SUA/Marea Britanie).

Tenismanul Victor Crivoi a ratat calificarea în turul doi al turneului challenger de Rabat (Maroc), dotat cu premii în valoare totală de 42.500 de euro. Crivoi a fost învins, în runda inaugurală, cu scorul de 6-2, 6-3, de spaniolul Albert Ramos-Vinolas, cap de serie numărul 3.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite