Cristina Dinu, eliminată la simplu şi la dublu la turneul de la Bucureşti

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Jucătoarea de tenis Cristina Dinu, beneficiară a unui wildcard la turneul ITF de la Bucureşti dotat cu premii în valoare de 25.000 de dolari, a ratat calificarea în sferturile de finală. Junioara a fost învinsă de Elena Bogdan, cap de serie numărul 6, cu scorul de 4-6, 6-4, 6-3.

Ema va juca, în faza următoare, cu învingătoarea partidei dintre Diana Enache, jucătoare venită din calificări, şi Kristina Kucova (Slovacia), a patra favorită a competiţiei.

La dublu, Cristina Dinu şi Danka Kovinici (Muntenegru) au fost eliminate de perechea Alexandra Damaschin/Mailen Auroux (România/Argentina), cap de serie numărul 3, cu scorul de 6-2, 3-6, 10-8. Învingătoarele vor juca în semifinale, cu perechea spaniolă Leticia Costas-Moreira/Eva Fernandez-Brugues, care a trecut, cu scorul de 7-5, 6-1, de cuplul slovac Lenka Jurikova/Lenka Wienerowa, cap de serie numărul 2.

Într-o altă partidă, cuplul Irina-Camelia Begu/Elena Bogdan, cap de serie numărul unu, a învins, în sferturile de finală, cu scorul de 6-1, 6-4, cuplul spaniol Lara Arruabarrena-Vecino/Garbine Muguruza Blanco şi va juca, în semifinale, cu perechea Mihaela Buzărnescu/Elora Dabija. Acestea din urmă au trecut de Claudia Antonia Enache/Simona Ionescu, cu 7-5, 6-1.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite