Clijsters poate redeveni lider mondial peste două săptămâni

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Succesul din finala Australian Open (3-6, 6-3, 6-3 cu chinezoaica Li Na) i-a adus belgiencei Kim Clijsters nu doar un cec de 2,18 milioane de dolari, ci a apropriat-o şi de poziţia de lider mondial.

În noul clasament WTA, ce va fi publicat astăzi, Kim va urca un loc, până pe 2, făcând schimb de poziţii cu învinsa ei din semifinalele de la Melbourne, rusoaica Vera Zvonareva.

Iar peste două săptămâni, ea ar putea redeveni chir lider mondial, după o pauză de aproape cinci ani! Singura condiţie este ca belgianca să se califice în semifinalele turneului de 618.000 de dolari care va avea loc la Paris în perioada 7-13 februarie şi unde a fost desemnată principală favorită. Ultima oară, jucătoarea în vârstă de 27 de ani a ocupat locul 1 în lume în luna martie 2006. Până atunci, Kim a participat la tradiţionala sesiune foto a învingătoarei unui turneu de Grand Slam.

De data aceasta, ea a fost dusă de organizatori pe una din plajele din Melbourne, acolo unde a făcut furori în rochia ei albă, produsă de Carla Zampatti. 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite