TENIS: Kim Clijsters va participa la 15 turnee în sezonul 2010

0
Publicat:
Ultima actualizare:
TENIS: Kim Clijsters va participa la 15 turnee în sezonul 2010
TENIS: Kim Clijsters va participa la 15 turnee în sezonul 2010

Jucătoarea belgiană Kim Clijsters urmează să dispute 15 turnee în 2010, dintre care 4 de Mare Şlem, şi va participa şi la Fed Cup, potrivit declaraţiilor sale făcute într-o conferinţă de presă susţinută la Tessenderlo (Belgia).

''Nu vreau să-mi axez programul în funcţie de clasamentul mondial, ci vreau să mă concentrez asupra turneelor de Mare Şlem'', a explicat jucătoarea belgiană, care astfel va avea mai mult timp pentru viaţa de familie.

''Vreau să-mi echilibrez bine programul. Şi vreau, în acelaşi timp, să-mi petrec cât mai mult timp cu familia mea, cu Brian (soţul) şi Jada (fiica)'', a adăugat Kim Clijsters.

Campioană la US Open, după o retragere de doi ani marcată de o maternitate, Clijsters va mai juca în acest sezon şi la turneul din Luxemburg, de la sfârşitul lunii octombrie.

În 2010, ea va debuta cu turneul de la Brisbane, pe 3 ianuarie, pentru a pregăti Openul Australiei. Celelalte turnee din programul fostei nr. 1 mondial în 2010 vor fi, în ordine, Indian Wells, Miami, Madrid, Roland-Garros, Wimbledon, Cincinnati, Montreal, US Open, Beijing şi Masters-ul de la Doha (cu condiţia să se califice).
Kim Clijsters a spus că este gata, de asemenea, să joace pentru Belgia în Fed Cup în primul tur al grupei mondiale II, în următorul meci, cu Polonia, programat pe 6 şi 7 februarie 2010.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite