TENIS: Kim Clijsters a jucat tenis în fântână şi de luni revine pe teren

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fost lider mondial acum cinci ani şi retrasă din activitate subit, în urmă cu aproximativ doi ani, belgianca Kim Clijsters şi-a făcut o revenire în stil mare în circuitul profesionist. Ea a jucat un meci demonstrativ pe un teren improvizat, amplasat în mijlocul fântânilor arteziene din Kings Island. Adversară i-a fost rusoaica Elena Dementieva, iar scopul partidei a fost de popularizare a turneului de două milioane de dolari ce va î

Competiţia reprezintă, de asemenea, momentul revenirii în circuit a lui Kim Clijsters. Acum în vârstă de 26 de ani, cea care în urmă cu cinci-şase ani domina tenisul mondial şi ţinea prima pagină a tabloidelor datorită relaţiei de iubire cu australianul Lleyton Hewitt - şi el lider mondial la acea vreme – a decis că este vremea să se întoarcă.

Nici nu putea găsi un loc mai prielnic decât Statele Unite ale Americii, un loc unde astfel de gesturi lor sunt mai apreciate şi aplaudate mai puternic decât oriunde altundeva. Organizatorii turneului de al Cincinnati au realizat imediat că ar da o lovitură financiară şi de imagine teribilă dacă i-ar oferi o invitaţie belgiencei şi au trecut la treabă. Astfel, de luni, o vom putea urmări pe teren pe Clijsters, acum mămica unei fetiţe în vârstă de un an şi jumătate, pe nume Jada.

Din păcate pentru Kim, tragerea la sorţi nu i-a fost deloc favorabilă, adversară în turul inaugural fiindu-i franţuzoaica Marion Bartoli, nimeni alta decât câştigătoarea turneului de la Stanford, din urmă cu o săptămână, retrasă special de la Los Angeles tocmai pentru a pregăti turneul de la Cincinnati. Dacă va reuşi sau nu să îi facă faţă, vom vedea în următoarele zile.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite