Cîrstea şi Halep, în turul doi la Australian Open

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Sorana Cîrstea
Sorana Cîrstea

Sorana a depăşit-o pe croata Lucici în timp ce Simona a trecut de Anne Kremer (Luxemburg).

Zi fastă pentru români la Australian Open. Sorana Cîrstea şi Simona Halep au reuşit să ajungă în turul doi al competiţiei. Sorana Cîrstea a trecut de Mirjana Lucici (Croaţia), scor 6-4, 6-2 în timp ce Simona Halep a depăşit-o pe Anne Kremer (Luxemburg) 6-3, 3-6, 6-2.

Sorana a avut nevoie de numai 63 de minute pentru a trece de adversa ei, aflată pe locul 98 mondial. Românca a reuşit să facă un meci destul de bun, iar statistica îi dă dreptate. A avut un procentaj de reuşită la primul serviciu de 60 la sută (47 % Lucici) şi a înregistrat 65 de puncte câştigătoare (52 Lucici).

În schimb, Simona a stat pe teren 110 minute pentru a trece de Anne Kremer, locul 196 WTA. Halep a încheiat jocul cu 82 de puncte câştigătoare, cu cinci mai mult decât adversara ei. În schimb, jucătoarea din Luxemburg a stat mai bine la primul serviciu, acolo unde a avut un procentaj de reuşită de 72% . Halep a avut numai 65%.

Pe tabloul principal faminin se mai află o româncă. Monica Niculescu este şi ea în turul doi, acolo unde o va întâlni pe bulgăroaica Pironkova.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite