TENIS: Sorana Cîrstea, în primele 30 de jucătoare ale lumii!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Calificarea în sferturile de finală ale turneului de Grand Slam de la Roland Garros a propulsat-o pe Sorana Cîrstea pe cea mai bună poziţie din cariera sa în clasamentul mondial WTA, locul 27.

Cîrstea a urcat nu mai puţin de 13 locuri în ierarhia tenisului feminin mondial, atingând cea mai înaltă poziţie ocupată vreodată în cariera sa.

„Puteam obţine mai mult, dar nu regret totuşi nimic din ce s-a întâmplat la Roland Garros. Am căpătat foarte multă încredere în mine după acest turneu şi sunt sigură că vor mai apărea astfel de şanse pe viitor. Sunt încă foarte tânără şi trebuie să am răbdare”, a declarat Sorana pentru Adevărul Sporturi.

Cîrstea se pregăteşte acum pentru sezonul pe iarbă şi îşi doreşte ca la Wimbledon să-şi îmbunătăţească performanţa obţinută la Roland Garros

Mai citeşte şi: „Vreau să ajung mai sus la Wimbledon”

Ascensiunea Soranei Cîrstea vine pe fondul unui adevărat val de tinere talente în tenisul feminin românesc. Este pentru prima oară în istorie când ţara noastră are cinci jucătoare în Top 100 WTA: Cîrstea, Monica Niculescu (63), Alexandra Dulgheru (86), Edina Gallovits (89) şi Raluca Olaru (91).

Din spate vin puternic Irina Begu şi Simona Halep care au urcat în această săptămână pe locurile 185, respectiv 232 în clasamentul WTA. 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite