TENIS: Cincinnati, coşmar pentru surorile Williams, de vis pentru Clijsters

0
Publicat:
Ultima actualizare:
TENIS: Cincinnati, coşmar pentru surorile Williams, de vis pentru Clijsters
TENIS: Cincinnati, coşmar pentru surorile Williams, de vis pentru Clijsters

Venus şi Serena Williams nu au mai avut demult o zi atât de proastă, ambele părăsind tabloul de simplu al turneului WTA de la Cincinnati, după două meciuri în care au acumulat împreună nu mai puţin de 82 de greşeli neforţate.

Venus Williams a fost învinsă de italianca Flavia Pennetta cu scorul de 7-6 (2), 6-4, prima mare surpriză a turneului american. Venus a ratat în mod constant lovituri uşoare şi a încheiat partida cu 38 de greşeli neforţate. Pennetta este într-o formă de excepţie, victoria împotriva americancei fiind a 14-a consecutivă, după ce a triumfat în două turnee la rând: Palermo şi Los Angeles.

Doar câteva ore mai târziu, pe acelaşi teren, Serena a continuat în aceeaşi notă ca şi sora ei. 44 de greşeli neforţate şi o înfrângere tot în două seturi, 7-5, 6-4, în faţa jucătoarei austriece Sybille Bammer, care a ajuns în sferturile de finală ale unui turneu doar pentru a treia oară în acest an.

Dacă ziua a fost de coşmar pentru surorile Williams, turneul este în continuare unul de vis pentru Kim Clijsters. La prima apariţie după o pauză de doi ani, jucătoarea belgiană s-a calificat în sferturile de finală ale turneului american eliminând-o pe câştigătoarea de la Roland Garros, Svetlana Kuzneţova din Rusia cu scorul de 6-4, 4-6, 6-2. Kuzneţova, cap de serie numărul 6 la Cincinnati este a treia jucătoare de top 20 pe care Clijsters o elimină la acest turneu după Marion Bartoli (numărul 12) şi Patty Schneider (numărul 20)

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite