Căpitanul echipei Argentinei: "Respectăm România, dar suntem favoriţi"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Căpitanul echipei de Cupa Davis a Argentinei, Modesto Vazquez, a declarat că respectă echipa României, însă argentinienii sunt favoriţi, în întâlnirea din primul tur al Grupei Mondiale, mai ales că joacă pe teren propriu, informează presa locală.

"România are un jucător foarte bun de simplu, Hănescu, care pe lângă asta face şi o pereche bună cu Tecău, amândoi fiind câştigători la Acapulco. Respectăm România, dar suntem favoriţi, mai ales că jucăm şi pe teren propriu. Sunt încrezător că putem câştiga cele cinci meciuri", a declarat Vazquez.

Vázquez a afirmat că încă nu a decis cine va juca la simplu pentru Argentina, însă presa argentiniană susţine că David Nalbandian şi Juan Monaco vor juca la simplu, iar Juan Ignacio Chela şi Eduardo Schwank vor evolua la dublu.

Părerea lui Vazquez este împărtăşită şi de David Nalbandian, care consideră că Argentina este mereu favorită când evoluează pe teren propriu şi care speră să poată evolua în toate cele trei zile.

Echipa României, condusă de Andrei Pavel, va fi formată din Victor Hănescu, Adrian Ungur, Victor Crivoi şi Horia Tecău. Hănescu şi Tecău au câştigat, în week-end-ul trecut, proba de dublu din cadrul turneului de la Acapulco.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite