TENIS: Juan Martin Del Potro, aşteptat de o sută de fani la Buenos Aires

0
Publicat:
Ultima actualizare:
TENIS: Juan Martin Del Potro, aşteptat de o sută de fani la Buenos Aires
TENIS: Juan Martin Del Potro, aşteptat de o sută de fani la Buenos Aires

Surprinzătorul campion de la US Open, argentinianul Juan Martin Del Potro, a ajuns azi acasă, la Buenos Aires. Campionul a fost aşteptat la aeroport de circa 100 de fani.

La sosirea pe aeroportul Ezeiza din Buenos Aires, unde a fost întâmpinat de circa 100 de fani, jucătorul argentinian de tenis Juan Martin Del Potro a declarat că nici acum nu-i vine să creadă că a câştigat US Open. ''Încă nu-mi vine să cred, singurul lucru pe care mi-l doresc acum este să-mi revăd familia şi prietenii pentru a putea savura momentul'', a spus jucătorul argentinian, obosit dar surâzător la vederea suporterilor veniţi să-l salute.

Del Potro a semnat câteva autografe, a făcut poze cu fanii şi a strâns numeroase mâini, informează Agerpres.

Jucătorul argentinian în vârstă de 20 ani a câştigat luni finala Openului de tenis al Statelor Unite în faţa nr. 1 mondial, elveţianul Roger Federer, ''o reuşită istorică'', potrivit presei argentiniene, care-l plasează deja pe Del Potro între cele mai mari staruri ale sportului argentinian, precum Diego Maradona şi Guillermo Vilas. Miercuri, Del Potro era aşteptat în oraşul său natal, Tandil, situat la 350 km sud de Buenos Aires, dar nu se ştia totuşi dacă va ajunge şi acolo. El este stabilit de ani buni în capitala Argentinei, Buenos Aires, locul unde se şi antrenează, la Academia lui Franco Davin.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite