TENIS: Albert Montanes a câştigat turneul de la Bucureşti

0
Publicat:
Ultima actualizare:
TENIS: Albert Montanes a câştigat turneul de la Bucureşti
TENIS: Albert Montanes a câştigat turneul de la Bucureşti

Ediţia 2009 a turneului internaţional masculin de tenis BCR Open România, dotat cu premii în valoare de 450.000 euro, s-a încheiat cu victoria jucătorului spaniol Albert Montanes (28 ani), care l-a învins în finală, cu 7-6 (7/2), 7-6 (8/6), pe argentinianul Juan Monaco, duminică, la Arenele BNR din Capitală.

Succesul de la Bucureşti i-a adus lui Albert Montanes, ocupantul locului 53 în clasamentul ATP, un cec în valoare de 71.700 euro şi 250 de puncte ATP, în timp ce învinsul său din finală a fost recompensat cu 37.700 euro şi 150 de puncte ATP.

Proba de dublu a turneului din capitala României s-a încheiat cu victoria cuplului Frantisek Cermak (Cehia)/Michael Mertinak (Slovacia), care a învins în finala disputată sâmbătă, cu 6-2, 6-4, perechea Johan Brunstrom (Suedia)/Jean-Julien Rojer (Antilele Olandeze).

"Sunt foarte mulţumit de cum am jucat toată săptămâna şi foarte bucuros că am reuşit să obţin titlul aici, la Bucureşti. Am fost puţin norocos când am salvat toate acele puncte de set de la 40-15 de două ori pe serviciul meu. Au fost momente cheie care cred că au dus la reuşita mea. Mă simt norocos şi fericit", a declarat câştigătorul, Albert Montanes.

De celalată parte, finalistul Monaco a declarat că este puţin dezamăgit de rezultat, mai ales că a avut setul al doilea în mână. "Cred că trebuia să fiu mai concentrat şi să impun ritm meciului înm acele momente. Dar voi reveni şi la anul la Bucureşti pentru a juca să câştig titlul", a spus argentinianul.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite