Boxul nu a fost de ajuns pentru Wozniacki pentru a deveni prima în lume

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Daneza Caroline Wozniacki a pierdut o primă şansă de a deveni lider al clasamentului WTA. Ea a fost eliminată în semifinalele de la US Open, de rusoaica Vera Zvonareva. Desemnată principala favorită la câştigarea ultimului turneu de Mare Şlem din an, daneza ar fi putut conduce ierarhia mondială dacă şi-ar fi însuşit trofeul cel mare.

Înainte de a pierde în faţa rusoaicei, Wozniacki povestea că îşi menţine concentrarea şi abilitatea pe teren deoarece a luat şi lecţii de box.

„În vara aceasta am urcat puţin şi în ring. Acest sport este un alt mod de a mă antrena. Este distractiv, interesant şi frumos deoarece am un antrenor grozav care ştie cum să mă aducă într-o formă din ce în ce mai bună. Am vrut să încerc şi altceva, ceva neobişnuit. Îmi place să mă antrenez. Nu mă ajută doar fizic, dar şi la moral", spune Wozniacki, care crede că practicanţii celor două sporturi, tenis şi box, au cam aceleaşi abilităţi.

„Braţe şi picioare care se mişcă repede", adaugă daneza, care i-a trecut pe lista de favoriţi pe unul dintre prietenii ei, campionul WBC danez Mikkel Kessler şi fostul campion britanic Joe Calzaghe.

„Pe Mikkel îl încurajez de câte ori am timp", completează jucătoare de tenis.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite