Boris Becker, obligat să achite 1.450 de euro pastorului care l-a căsătorit în 2009

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fostul tenismen Boris Becker va trebui să-i plătească în cel mai scurt timp pastorului, care l-a căsătorit în iunie 2009 în staţiunea Saint-Moritz, suma de 1.988 de franci elveţieni (1.450 de euro) pentru serviciileaduse, şi alţi 2.257 de franci elveţieni cheltuieli de judecată.

Litigiul dintre cele două părţi datează din 2009, după o dispută între Boris Becker şi pastorul respectiv legată de valoarea onorariului cerut de acesta pentru oficierea căsătoriei dintre fostul tenisman şi modelul olandez Sharlely Kerssenberg.

Pastorul a cerut, în primă instanţă, suma de 9.600 de franci elveţieni pentru serviciile sale, bani pe care fostul star german a refuzat să îi plătească. Cei doi nu au ajuns la o înţelegere, astfel că litigiul a ajuns la Tribunal cantonal administrativ din Grisons.

Boris Becker şi Sharlely Kerssenberg s-au căsătorit în 2009 în faţa a 200 de invitaţi, ceremonia fiind transmisă de postul de televiziune RTL. Aceasta a fost a doua căsătorie a lui Becker, după cea cu Barbara Feltus.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite