TENIS: Katerina Bondarenko şi-a răzbunat sora şi a bătut-o la zero pe Dulko

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Katerina Bondarenko a devenit prima jucătoare din Ucraina ajunsă în sferturile de finală ale unui turneu de Grand Slam la capătul unui meci pe care nu-l va uita niciodată. Ea a ajuns în antepenultimul act al US Open după ce i-a administrat un neverosimil 6-0, 6-0 argentiniencei Gisele Dulko şi va juca pentru un loc în semifinale contra belgiencei Yannina Vickmayer, într-unul dintre cele mai neaşteptate sferturi de finală disputate î

Doar 47 de minute a durat defilarea Katerinei pe Arena Arthur Ashe. “Da, a fost un scor bun”, a declarat, cu zâmbetul pe buze tenismena în vârstă de 23 de ani. “Habar n-am ce să spun. Sunt surprinsă de acest 6-0, 6-0, dar bucuroasă că am obţinut o calificare atât de facilă”, a mai spus, la conferinţa de presă, Katerina. Care, în sufletul ei, mai avea o bucurie secretă: aceea de a-şi fi răbunat sora mai mică, Alona, eliminată în turul secund chiar de Dulko.
Practic, întreg meciul s-a disputat de pe fundul terenului, de unde Bondarenko a trimis mingi una mai precisă decât alta. Cu un serviciu puternic, ea şi-a trecut în cont, doar în primul set, cinci aşi, unul dintre ei pe al doilea serviciu şi nu a avut nici un fel de probleme în a se califica în sferturile turneului pe care, spune ea, îl iubeşte cel mai mult dintre toate de Grand Slam. “Iubesc New York-ul, am mulţi prieteni aici şi mă bucur că pot sta atât de mult aici”, a mai spus cea care va lupta pentru un loc în sferturile de finală cu surprinzătoarea belgiancă Yannina Vickmayer, învingătoare cu 6-4, 4-6, 7-5 în faţa cehoaicei Petra Kvitova. Aceasta din urmă trecuse, în turul trei, de lidera mondială, Dinara Safina.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite