Bilete pe sub mână la Cupa Davis

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Bilete pe sub mână la Cupa Davis
Bilete pe sub mână la Cupa Davis

FR Tenis a anunţat că vinde 1.000 de bilete, dar a scos pe piaţă numai 300. Sibienii care visau să prindă bilete la meciurile din weekend pentru Cupa Davis vor rămâne cu buza umflată.

La fel ca şi anul trecut, Federaţia Română de Tenis a făcut o adevărată afacere cu locurile din Sala Transilvania. Ieri dimineaţă, Tudor Mocuţa, ofiţerul de presă al FRT, a anunţat că peste 1.000 de bilete vor fi scoase la vânzare. În după-amiaza aceleiaşi zile însă, lucrurile au luat o turnură total diferită. Mass-media a fost informată că tichetele au fost vândute deja şi că s-au comercializat numai 300 de bilete.

„Noi am predat, conform procedurii directorului de la Sala Transilvania, un număr 300 de bilete spre vânzare. Nu a fost vorba niciodată să se vândă 1.000 de bilete. Procedura vânzării biletelor nu ne mai aparţine” a spus Ruxandra Dragomir, preşedinta FRT. Conducerea sălii Transilvania a declarat că nu era obligatoriu să anunţe din timp vânzarea de bilete. „Am pus afiş în momentul în care am primit biletele şi le-am vândut. Nu cred că era obligatoriu să procedăm altfel”, a declarat directorul Sălii Transilvania, Victor Cornea.

Socoteală proastă

Ruxanda Dragomir a făcut un bilanţ al locurilor din Sala Transilvania, dar, după calculele făcute, rămân în aer 250 de locuri.

În condiţiile în care 1.000 de locuri se vor ocupa pe bază de invitaţie, 300 de bilete s-au vândut, 300 de bilete merg către ITF,  iar echipele României şi Rusiei pot primi maxim 100 de locuri de fiecare. „Nu am făcut probabil un calcul foarte exact. Eu am preluat o organigramă de la vechea conducere”, a spus Dragomir.

Hănescu: „Le-am cam tras-o ruşilor“

Lider incontestabil al echipei României, după ce Pavel a lăsat racheta de tenis pentru scaunul de căpitan nejucător, Victor Hănescu crede că este important pentru el faptul că în ultimii ani a repurtat victorii atât în faţa lui Safin, cât şi în faţa lui Tursunov.

„E un avantaj să ştii că i-ai mai bătut pe adversarii cu care urmează să te întâlneşti. Îţi dă încredere. Adevărul este că le-am cam tras-o ruşilor anul trecut, dar şi anul acesta. În Cupa Davis este posibil orice şi ne aşteptăm la meciuri dificile” a spus Hănescu.

Tursunov va fi DJ dacă Rusia bate la Sibiu

Pasionat de muzica de clubbing şi înnebunit să mixeze chiar şi în cluburi, Dmitry Tursunov a mărturisit că, dacă lucrurile vor merge bine pentru Rusia în confruntarea cu România, îşi va duce colegii să îl vadă la pupitrul de DJ. „Este posibil să mă vedeţi mixând muzică şi aici în Sibiu.

Dacă mai şi beau ceva, atunci o să am un tupeu şi mai mare să fac asta. Glumesc... Depinde însă de ce vom face aici. Dacă vom câştiga, cred că aş avea dispoziţia să şi mixez muzică, dar deocamdată mă mulţumesc să mizex pe calculatorul meu”, a mărturisit rusul, care, alături de echipă,  a făcut drumul Bucureşti – Sibiu cu un avion pus la dispoziţie de Ion Ţiriac.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite