TENIS: Pavel, eliminat de la BCR Open România, ultimul turneu din cariera sa

0
Publicat:
Ultima actualizare:
TENIS: Pavel, eliminat de la BCR Open România, ultimul turneu din cariera sa
TENIS: Pavel, eliminat de la BCR Open România, ultimul turneu din cariera sa

Andrei Pavel a fost eliminat astăzi în primul tur al turneului BCR Open Romania de uruguayanul Pablo Cuevas, care s-a impus cu 6-3, 7-6, în ultimul meci oficial al jucătorului român într-o competiţie de simplu.

Pavel a cedat uşor primul set, scor 3-6, iar în setul doi a ajuns la tie-break. După ce a salvat una din cele 5 mingi de meci ale adversarului, Pavel nu l-a mai putut opri pe uruguayan şi s-a recunoscut învins, luându-şi apoi la revedere din competiţiile de simplu în aplauzele spectatorilor de pe Arena Centrală.

Pablo Cuevas va juca în turul 2 cu Peter Luczak (Austria), care l-a învins în prima manşă pe Karol Beck (Slovacia) cu 7-5, 7-6.

"Mi-a plăcut să joc acest meci, m-am distrat în această o oră şi jumătate de tenis. Mă bucur că am jucat acasă ultima mea partidă. Tot timpul am vrut să câştig acest turneu, însă am reuşit doar la dublu, împreună cu Gabriel Trifu. Am încercat să joc cât mai bine în acest meci, chiar dacă nu am avut timpul necesar să îl pregătesc, dar se vede vârsta", a declarat Andrei Pavel.

Organizatorii turneului bucureştean îi vor organiza lui Andrei Pavel un meci de retragere, sâmbătă, în compania croatului Goran Ivanisevici, de la ora 19:00.

Andrei Pavel va mai juca la acest turneu şi în proba de dublu, alături de Gabriel Trifu, iar cei doi vor întâlni perechea Ruber Ramirez Hidalgo/Santiago Ventura.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite