TENIS: Hănescu, eliminat în primul tur la BCR Open Romania

0
Publicat:
Ultima actualizare:
TENIS: Hănescu, eliminat în primul tur la BCR Open Romania
TENIS: Hănescu, eliminat în primul tur la BCR Open Romania

Favoritul numărul 1 al turneului de la BCR, tenismenul român Victor Hănescu a fost învins în runda inaugurală de spaniolul Oscar Hernandez, cu scorul de 7-6 (5), 6-4.

Hernandez s-a impus în primul set la tie-break, după care a reuşit să facă break-ul încă de la începutul actului secund.

Tenismenul român a reuşit să revină şi să egaleze la patru, iar apoi, la scorul de 4-5, a salvat patru mingi de meci pe serviciul adversarului, după care a ratat şansa de a egala la 5, având de mai multe ori avantaj. În cele din urmă, Hernandez a valorificat cea de-a cincea minge de meci şi s-a calificat în turul 2, eliminându-l pe principalul favorit al turneului.

Hănescu a motivat înfrângerea prin oboseala acumulată în meciurile de Cupa Davis cu Suedia, precum şi prin faptul că nu a avut timp să se readapteze jocului pe zgură. "Am jucat Cupa Davis pe suprafaţă rapidă, în sală, deci şansele erau destul de mici să câştig aici, pe zgură. Diferenţa de suprafaţă şi-a spus cuvântul şi am fost şi obosit.

Mi-ar fi plăcut să joc aici finala. Am început destul de bine, chiar dacă simţeam că fizic nu sunt bine", a declarat jucătorul român, după meci.

Pentru participarea la BCR Open, Hănescu va primi 3.850 de euro.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite