Azarenka şi-a cerut scuze pentru "incidentele" din meciul cu Sharapova

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Jucătoarea de tenis Victoria Azarenka şi-a cerut scuze oficial pe pagina sa de Twitter pentru incidentul din meciul cu Maria Sharapova, pe care l-a numit „o mare neînţelegere". Bielorusa a părut că ar fi înjurat-o pe adversara sa numind-o "căţea nenorocită", după ce rusoaica câştigase un punct controversat forţând-o să abandoneze.

Cu toate acestea Sharapova s-a dus şi-a bătut-o pe umăr pe Azarenka la finalul meciului. Cele două au jucat un meci demonstrativ în luna martie, mai mult decât atât ele au împărţit atunci acelaşi avion particular.

Este a zecea oară când jucătoarea din Belarus s-a retras dintr-un meci oficial de la startul acestul sezon. „Ce pot spune, a fost o zi grea pentru mine. Este dificil să te retragi în acest fel. Câteodată iau nişt decizii de care nu sunt extrem de mândră. Nu am vrut să ă jignesc pe Maria, eram doar supărată pe mine şi atât. Nu mi-aş jigni niciodată adversarul, întotdeauna îl voi respecta. Îmi pare rău pentru această neîntelegere ", a spus numărul patru mondial.

Sharapova nu a comentat incidentul.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite