TENIS: Murray: "Aş putea fi numărul unu mondial!"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
TENIS: Murray: "Aş putea fi numărul unu mondial!"
TENIS: Murray: "Aş putea fi numărul unu mondial!"

După ce a urcat în premieră în cariera sa pe locul 2 ATP, devansându-l pe spaniolul Rafel Nadal, britanicul Andy Murray este încrezător că îl poate detrona şi pe Federer din postura de lider mondial.

Încurajat de triumful de la Montreal, Murray afirmă, fără falsă modestie, că un dram de noroc i-ar ajunge pentru a deveni numărul unu mondial.

"Dacă aş fi avut un parcurs mai bun la Australian Open şi nu aş fi pierdut acel meci dramatic cu Roddick de la Wimbledon, cine ştie care ar fi fost situaţia în acest moment?!", a spus enigmatic Murray

Murray îşi apără în această săptămână tilul de la Cincinnati, acolo unde dă piept diseară cu spaniolul Nicola Almagro (nr. 33 ATP).

Primiii cinci jucători din lume Federer, Murray, Rafael Nadal, Novak Djokovici şi Andy Roddick, luptă azi pentru un loc în faza următoare a turneului de pe cimentul american.

Deşi a cucerit deja patru turnee Masters în cariera sa, Murray nu se poate lăuda însă cu vreun titlu de Grand Şlem, lucru pe care marele său rival la US Open, Roger Federer,  l-a reuşit de 15 ori!
 
"Aş putea fi numărul unu mondial. Nu sunt chiar aşa departe, e vorba doar de câteva meciuri. Federer a câştigat primul său turneu major după 17 turnee de Mare Şlem, pe când eu am disputat doar 15",
spune cu trufie scoţianul, în vârstă de 22 de ani.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite