Andy Murray a câştigat al doilea titlu de la Cincinnati

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Scoţianul l-a învins în finală pe numărul 1 mondial, sârbul Novak Djokovici. Murray conducea cu 6-4, 3-0, în momentul în care liderul ATP s-a retras de pe teren.

Andy Murray s-a impus, duminică sear,a pentru a doua oară în turneul de la Cincinnati, după titlul cucerit în 2008. Ambele finale le-a disputat în faţa sârbului Novak Djokovici.

"Am avut o săptănână extraordinară în care nu am pierdut niciun set şi am învins jucători foarte buni. Bineînţeles că îmi doream să câştig la sfârşitul partidei, dar câteodată se mai întâmplă şi astfel de evenimente", a spus numărul 4 mondial, care şi-a trecut în palmares al doilea titlu din acest sezon după cel câştigat la Aegon Championships, în iunie, în faţa lui Tsonga.

Djokovici, care a pierdut a pentru a doua oară în acest sezon, având un bilanţ de 57 de victorii şi doar 2 înfrângeri, nu şi-a găsit ritmul. "Nu am putut să servesc, iar forhandul nu mi-a mers deloc. Înfrângerile nu sunt plăcute, dar vestea bună este că mai sunt 8 zile până la US Open şi am destul timp să mă pun la punct", a spus numărul 1 mondial.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite